X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Andrian Candu a transmis un mesaj tinerilor din Moldova (VIDEO)

6 feb. 2019,, 13:24   Politică
3398 4

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a transmis un mesaj video emoționant unui adolescent studios din Telenești.

Tînărul, pe nume Ion Ursu, se afla în biblioteca din localitate, unde pregătea un referat în limba engleză. Candu a rămas impresionat de dorința tînărului de a învăța limba lui Shakespeare.

”La Telenești, cînd am intrat în bibliotecă, într-o sală de calculatoare se afla un tînăr cu numele Ion Ursu. Acel tînăr pregătea o prezentare pentru lecția de limba engleză. Ne-am înțeles că îmi trimite prezentarea. Vreau să-ți mlțumesc, Ion, mi-a plăcut foarte mult. Am rămas impresionat și de engleza ta, de cunoștințele tale de limba engleză. Mă bucur foarte mult că studiezi limba engleză, deoarece contează foarte mult ca tinerii din ziua de azi să cunoască limbi străine”, a declarat Andrian Candu, într-o postare video pe Facebook.

Candu a mai spus că limba engleză i-a ajutat mult să obțină performanțe la locurile de muncă și chiar să-și cunoască viitoarea soție. Acesta a avut și un mesaj pentru toți tinerii din Moldova.

”Mesajul meu este pentru toți tineri, toți elevii să nu ezite să învețe, că cunoască, mai ales limbile străine”, a mai spus președintele Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?