X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Andrei Stratan despre acuzarea lui Donald Trump: sperăm că justiția SUA va continua să servească drept far al justiției

5 apr. 2023,, 10:50   Politică
2549 0

Partidul Republican din Republica Moldova urmărește cu atenție știrile privind punerea sub acuzare a fostului președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Declarația aparține liderului partidului, fost viceprim-ministrul al Guvernului Republicii Moldova și ex ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Andrei Stratan, care și-a exprimat speranța că principiile justiției independente și echitații SUA vor prevala în cazul fostului președinte american.

Potriviti lui, Partidul Republican din Republica Moldova, recunoaște importanța sistemului judiciar independent și imparțial al Statelor Unite ca model de urmat pentru multe țări, inclusiv pentru Republica Moldova.

“În calitate de partid politic, suntem alături de Statele Unite în eforturile acestora de a-și susține valorile democratice și ne exprimăm speranța că sistemul judiciar al Statelor Unite va continua să servească drept far al justiției și echității pentru întreaga lume. De asemenea, transmitem cele mai bune urări Partidului Republican din Statele Unite în timp ce traversează această perioadă critică și sperăm că va ieși mai puternic și mai unit ca niciodată”, a menționat Andrei Stratan

Liderul Partidului Republican din Moldova, spune că, Statele Unite sînt o putere mondială, iar acțiunile sale au un impact semnificativ asupra restului lumii.


“Statele Unite au o tradiție îndelungată de susținere a principiilor justiției și echității, iar sistemul său judiciar a fost esențial în menținerea acestor valori. Statele Unite sunt cunoscute, de asemenea, pentru protejarea drepturilor și libertăților individuale, iar instanțele sale au fost esențiale în protejarea libertăților civile, cum ar fi libertatea de exprimare și dreptul la un proces echitabil”, a menționat Stratan.

4
1
2
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?