Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Andrei Spînu: „Îmi cer scuze pentru ce am greșit și pentru ce v-am dezamăgit”

31 dec. 2022,, 14:03   Politică
2808 1

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, Andrei Spînu, a venit cu un mesaj, la final de an. Acesta le mulțumește moldovenilor pentru că au rezistat crizelor și au rămas uniți.

„Vă mulțumesc pentru că în pofida tuturor crizelor am reușit să facem echipă, să ne susținem unii pe alții. Știu că uneori a fost complicat dar am simțit sprijinul fiecăruia. Am primit multă critică, uneori prea multă, dar am primit și o mulțime de mesaje de încurajare. Acest lucru ne-a făcut să mergem înainte pentru a face din țara noastră o țară cu adevărat europeană.

Îmi cer scuze pentru ce am greșit și pentru ce v-am dezamăgit. A fost un an în care am luat decizii grele dar necesare pentru țară. Vreau să știți că orice am făcut, am făcut pentru ca să trecem cu bine de greutățile anului care se încheie.

La final, vă rog să fiți încrezători. Să fiți optimiști, să fiți înțelegători și solidari. Cînd eram mai mic, mereu știam că binele va învinge răul și așa se întîmpla mereu. Acum sîntem mai mari, și deși mulți nu mai cred în povești, vă asigur că și în realitate binele va învinge. În 2023 vom face să fie un an mai bun pentru fiecare dintre noi. La mulți ani și la multă pace!”, este mesajul ministrului Andrei Spînu.

4
1
0
0
22

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?