Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Andrei Spînu îl va acționa în judecată pe edilul capitalei

3 noi. 2022,, 09:29   Politică
3262 0

Ministrul Infrastructurii Andrei Spînu îl va acționa în judecată pe edilul capitalei Ion Ceban. Anunțul a fost făcut în contextul declarațiilor publice al primarului Ion Ceban, în cadrul unei emisiuni televizate, în care i-a acuzat pe Andrei Spînu și Vadim Ceban de o înțelegere pretins ilegală ce ar sta în spatele contractului cu Gazprom.

„Minciunile halucinante aruncate de primarul Ceban în adresa mea confirmă că pe Ceban îl doare-n cot de problemele orașului și că unicul lui scop este să servească interesele unui stat autoritar. Tot ce vrea el este să provoace neîncredere, haos și dezbinare între cetățenii Republicii Moldova, chiar dacă asta înseamnă să-și trădeze propria țară.

Îl dau în judecată pe Ceban pentru minciunile grave spuse deliberat, cu intenția de a destabiliza situația în țară. Cererea de chemare în judecată se pregătește deja, iar Primarul va fi obligat să măture Primăria timp de 1 an după pierderea procesului. Va face astfel, în sfârșit, un lucru bun pentru oraș, fără ca asta să aibă un interes politic ascuns”, a scris Spînu pe rețelele de socializare.

De precizat că, în cadrul unei emisiuni televizate, difuzate aseară, primarul de Chișinău, Ion Ceban, a declarat că: „Andrei Spînu, Vadim Ceban și Gazprom au o înțelegere. Ei ne fură toată țara”.

„Consumul de gaze este 1,1-1,2 miliarde de metri cubi pe an, pe zi este 5,7 milioane de metri cubi, cu anumite devieri în unele perioade. Ne întoarcem în luna octombrie 2021, când s-a făcut tam-tararam, cineva a dominat și a adus cel mai mare preț la gaz din Europa.


S-a făcut gălăgie, nu am avut un surplus sau deficit, nu am avut probleme de presiune.

Să-l întrebați pe Andrei Spînu cine este William Pole și cine a inventat schema ocolind Legea 743 și a mers pe o nouă procedură și să cumpere zilnic. Noi suntem delapidați de milioane de dolari”, a declarat Ceban.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?