X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Andrei Popov nu-l va mai consilia pe ministrul de Externe

17 iun. 2019,, 15:50   Politică
4788 4

Ministrul de Externe, Nicu Popescu, a anunțat că fostul ambasador al Moldovei în Austria, Andrei Popov, nu va mai face parte din echipa sa ministerială, informează Noi.md.

Popescu a precizat că acesta a fost un aranjament tranzitoriu, pentru depășirea crizei politice în care s-a pomenit țara acum o săptămînă.

„Aşa cum ştiţi, în condiţiile crizei politice de săptămîna trecută am rugat cîţiva diplomaţi (printre care şi pe prietenul meu Andrei Popov) să îmi dea o mînă de ajutor pentru ca ţara noastră să poată avea o politică externă activă, chiar şi în condiţiile în care nu aveam acces încă la administraţia Ministerului. A fost un aranjament tranzitoriu pentru care le mulţumesc mult celor care m-au ajutat în acea perioadă intensă prin sfaturi, luări publice de poziţie şi ajutor practic. Odată criza depășită, Andrei dar și alți colegi care m-au ajutat fără a o face public, au decis să se concentreze în continuare pe activităţile lor din cadrul societăţii civile”, a declarat ministrul de Externe.

Oficialul a precizat că în zilele va comunica mai multe detalii despre echipa sa de la minister.

Potrivit unor surse mass-media, Andrei Popov este nașul de cununie al lui Nicu Popescu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?