Andrei Popov nu-l va mai consilia pe ministrul de Externe

Andrei Popov nu-l va mai consilia pe ministrul de Externe

Ministrul de Externe, Nicu Popescu, a anunțat că fostul ambasador al Moldovei în Austria, Andrei Popov, nu va mai face parte din echipa sa ministerială, informează Noi.md.


Popescu a precizat că acesta a fost un aranjament tranzitoriu, pentru depășirea crizei politice în care s-a pomenit țara acum o săptămînă.


„Aşa cum ştiţi, în condiţiile crizei politice de săptămîna trecută am rugat cîţiva diplomaţi (printre care şi pe prietenul meu Andrei Popov) să îmi dea o mînă de ajutor pentru ca ţara noastră să poată avea o politică externă activă, chiar şi în condiţiile în care nu aveam acces încă la administraţia Ministerului. A fost un aranjament tranzitoriu pentru care le mulţumesc mult celor care m-au ajutat în acea perioadă intensă prin sfaturi, luări publice de poziţie şi ajutor practic. Odată criza depășită, Andrei dar și alți colegi care m-au ajutat fără a o face public, au decis să se concentreze în continuare pe activităţile lor din cadrul societăţii civile”, a declarat ministrul de Externe.


Oficialul  a precizat că în zilele va comunica mai multe detalii despre echipa sa de la minister.


Potrivit unor surse mass-media, Andrei Popov este nașul de cununie al lui Nicu Popescu.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load