Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Andrei Neguța a înmînat scrisori de acreditare, în calitate de ambasador al Moldovei în Kazahstan

4 sep. 2019,, 12:30   Politică
2765 0

Ambasadorul Republicii Moldova în Federaţia Rusă, Andrei Neguţa, a înmînat Președintelui Republicii Kazahstan, Kassym-Jomart Tokaev, scrisorile de acreditare, în calitate de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Kazahstan, cu reşedinţa la Moscova, transmite Noi.md.

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, în cadrul discuţiei Preşedintele Republicii Kazahstan a menţionat faptul că acreditarea șefului misiunii diplomatice va da un impuls suplimentar relațiilor bilaterale și va asigura continuitatea la nivelul contactelor politice și diplomatice.

Kassym-Jomart Tokaev a apreciat relaţiile sale cu omologul său moldovean Igor Dodon şi a notat că este convins în buna cooperare dintre țările noastre în diverse domenii.

La rîndul său, Andrei Neguţa a specificat că conducerea Republicii Moldova acordă o importanță deosebită relațiilor tradiționale de prietenie moldo-kazahe. La finalul întrevederii, șeful statului kazah i-a dorit Ambasadorului A. Neguţa mult succes în activitatea pe care o va desfăşura în decursul mandatului său în Republica Kazahstan şi l-a asigurat de întregul sprijin din partea autorităţilor ţării sale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?