Andrei Năstase spune dacă va face o coaliție cu PLDM

13 mai. 2021,, 08:44   Politică
4375 10

Andrei Năstase respinge ideea unui bloc electoral cu PLDM, însă îi îndeamnă membrii „de valoare” să se alăture Platformei DA. Totodată, liderul Platformei DA spune că regretă decizia PAS de a merge pe cont propriu la anticipate.

Vorbind la „Secretele Puterii” de la JurnalTV, Andrei Năstase a precizat că nu va accepta un bloc electoral cu PLDM pentru a nu risipi voturile electoratului de dreapta.

„Noi discutăm cu toată lumea care împărtășește aceleași principii ca și noi. Eu n-am participat la discuții, pentru că au fost delegați colegii mei, dar am explicat foarte clar, dacă există oameni de valoare în alte partide, sînt bineveniți pe plaforma Demnitate de Adevăr. Noi sîntem deschiși pentru tot de înseamnă calitate. PLDM are în prezent niște primari de valoare”, a spus Andrei Năstase.

Potrivit președintelui PPDA, formula cea mai potrivită pentru o victorie categorică a forțelor proeuropene în viitorul Parlament ar fi fost unificarea tuturor partidelor de dreapta într-o singură construcție politică.

„Noi avem nevoie să strîngem rîndurile, ca toți cei care au valori și principii europene să vină alături de noi. Regretabil este că nu putem realiza ceea ce ne-am dorit cu toții în PMAN și anume să avem un front comun în ceea ce înseamnă lupta cu corupția, integrarea europeană”, a mai spus Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?