X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Andrei Năstase și soția sa, la 21 de ani de căsnicie: "Sînt un bărbat și un tată fericit" (FOTO)

18 sep. 2020,, 10:14   Politică
3359 2

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, și soția sa, Angela sărbătoresc astăzi 21 de căsnicie. Cu acest prilej, politicianul a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Andrei Năstase a menționat că se regăsește printre acei oameni ai Moldovei care știe atît de bine cît de mult înseamnă familia, mai ales atunci cînd nu o ai alături.

"Astăzi, la 21 de ani de la ziua în care ne-am căsătorit, mai numărăm un an în care familia noastră, născuta din dragoste sinceră și infinită, ne rămîne, așa cum este pentru cei mai mulți dintre noi, sprijinul și locul de unde ne luăm bunătate, iubire, liniște și energia necesară pentru a continua în fiecare zi să facem ceea ce ne dorim cu adevărat", se arată în mesaj.

Politicianul a menționat că deși a fost separat cîțtiva ani de familie, a decis în prezent să nu vor mai pleca de acasă.

"Ai mei mi-au fost departe atîția ani. Le-am dus dorul și am suferit cu demnitate. Dar, cu toate acestea, n-am știut să învăț să trăiesc singur, pustiit de lipsa lor, de dorul zîmbetelor copiilor și de sprijinul Angelei. Astăzi sîntem cu toții acasă și am decis că nu vom mai pleca nicicînd, niciodată, oricît de greu va fi.


Sînt un bărbat și un tată mai fericit ca niciodată și vă doresc și vouă, tuturor, să aveți parte, așa cum este în firea lucrurilor, de liniștea unei familii sănătoase, liniștite și armonioase", se mai arată în mesaj.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?