COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Andrei Năstase, mesaj de felicitare pentru elevi și învățători

Andrei Năstase, mesaj de felicitare pentru elevi și învățători

De 1 septembrie, zi în care elevii și studenții revin la ore, liderul partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a venit cu un mesaj de felicitare adresat tuturor cetățenilor.

„Stimați profesori, criza pandemică v-a pus în fața unor provocări fără precedent și, indiferent de vîrstă și experiență, ați fost nevoiți să treceți de la modelul clasic de predare la cel virtual. Am încredere în capacitatea Dvs de a vă adapta la noile condiții și mai ales, în devotamentul Dvs pentru profesia vocațională de pedagog. Dvs aveți menirea nobilă de a lumina minți, dar și de a forma caractere fără de care Republica Moldova nu ar fi capabilă să facă schimbarea de care avem nevoie imperioasă cu toții”, se arată în mesajul lui Năstase.

Totodată, liderul PPDA a felicitat elevii și studenții, îndemnîndu-i să nu chiulească de la ore și să aibă „ o abordare serioasă față de procesul de studii care începe astăzi”.


„Nu chiuliți de la orele on-line, faceți-vă temele și nu uitați că pentru voi depuneți acest efort, pentru voi și pentru țara în care aveți tot ce vă trebuie, dar care încă nu a avut norocul să fie condusă de oameni politici cu adevărat responsabili. Voi veți fi aceia!”, a adăugat Năstase.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load