Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Andrei Năstase, despre alegerile prezidențiale

24 noi. 2020,, 08:15   Politică
6457 0

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a comentat rezultatul pe care l-a obținut în cadrul alegerilor prezidențiale. Potrivit acestuia, au fost trase concluzii, iar pe viitor vor fi și mai determinați, transmite safenews.md.

„Acest scrutin ne-a demonstrat tuturor că R. Moldova vrea o schimbare. Prin acest rezultat foarte bun pentru partida pro-europeană se bun bazele unui nou început. Este o victorie importantă a dreptei, a forțelor pro-europene, democratice și progresiste.

Personal am tras niște concluzii pentru mine dar și partidul. Vom fi mult mai determinați, mult mai asumați în ceea ce facem, astfel încît fundamentul pe care ne-am construit să fie bazat pe dezvoltare, de asumare și de acțiune, iar la următoarele alegeri parlamentare să fie unul mai bun decît acesta pe care l-am obținut în acest scrutin.

Este o cădere. Viața unui politician nu este doar din succese, este și din înfrîngeri. Mi s-a mai întîmplat. Eu știu să învăț din înfrîngeri, știu să mă ridic, să analizez ce am greșit. În ceea ce privește acest scor eu mi-l asum în totalitate. Nu am tendința să dau vina pe cineva, indiferent de circumstanțe”, a declarat Năstase la TVR Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?