COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6720
Coronavirus stiri: 7490

Andrei Năstase a avut o întîlnire cu Ministrul român de Interne

20 mai. 12:45   Politică
4371 2

Andrei Năstase, aflat în vizită la București, alături de echipa de deputați a Platformei DA, a avut o întîlnire cu Ministrul român de Interne, Lucian Bode.

În cadrul întrevederii, Bode a remarcat că scurta perioadă de timp în care Andrei Năstase a deținut funcția de ministru de interne a lăsat o bună amprentă în relațiile dintre Ministerele de Interne de pe cele două maluri ale Prutului, prin asumarea cu transparență a mai multor proiecte care au apropiat, la nivel de principiu și acțiune, cele două instituții din Republica Moldova și România.

Ministrul Lucian Bode a asigurat delegația Platformei DA că proiectele bune demarate vor fi continuate și că România își dorește ca în Republica Moldova să existe parteneri de dialog hotărîți și pregătiți să asume direcții de acțiune comune pentru eradicarea corupției care compromite întregul ecosistem social și economic de pe ambele maluri ale Prutului.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽