X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ana Revenco a comentat scurgerile din Telegram

18 noi. 2022,, 14:14   Politică
2982 1

Ministra de Interne, Ana Revenco, a venit cu o reacție pe Facebook, după ce Moldova-leaks a publicat scurgerile din Telegramul său, transmite realitatea.

”Mă așteptam să fiu și eu vizată de aceste „dezvăluiri”. Voi studia aceste postări, atribuite mie din contul de Telegram, pentru a vedea ce este cu ele”, a scris Revenco.

Astăzi, portalul Moldova-leaks.com a publicat convorbirile ministrei de Interne, Ana Revenco. În total, în spațiul public au ajuns 422 de chat-uri.

Din 9 noiembrie, în spațiul public au fost scurse mai multe conversații din Telegramul membrilor actualei guvernări, sau ale persoanelor apropiate PAS. Prima scurgere s-a făcut din telefonul ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, după care a urmat consilierul prezidențial, Dorin Recean, dar și Vadim Pistrinciuc, fost deputat PLDM, care în prezent ar fi consilierul neoficial al Maiei Sandu.

Atît Sergiu Litvinenco, cît și Vadim Pistrinciuc au confirmat autenticitatea conversațiilor, dar susțin că acestea au fost trunchiate. Guvernarea PAS acuză Rusia de aceste scurgeri.

8
3
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?