X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Americanii și germanii fără turnuri 5G pe ambasade – declarație (VIDEO)

14 iul. 2020,, 22:12   Politică
5450 3

Analistul și publicistul Iurie Roșca spune că Chișinăul este împînzit de clădiri pe care au fost instalate turnuri și antene 3G, 4G sau 5G, care au efecte nocive pentru sănătatea omului.

Într-o nouă emisiune „Confesiunile unui optimist creștin”, Roșca prezintă clădirile din capitală unde se regăsesc aceste instalații.

"Sîntem la Academia de Arte, pe această clădire o să vedeți cît de multe antene au fost instalate în ultimele luni. Există oare permsiunea adminitrației? Dar dacă există, ei își dau seama de efectul catrastrofal al undelor electromagnetice, chiar dacă e vorba de 3G sau 4G?

În preajmă avem clădirea Ambasadei Germaniei care este mult mai înaltă - nicio antenă nu este plasată. Alături avem Ambasada SUA, bineînțeles din motive de securitate, americanii nu și-au permis luxul să instaleze aceste turnuri pe clădirea lor, în schimb studenții moldoveni și profesorii urmează să sufere efectele nocive ale undelor electromagnetice respective", spune Roșca.

Potrivit lui, asemenea antene se mai găsesc pe blocul central al Universității de Stat, clădirea Maternității nr.1, clădirea Ministerului Agriculturii, clădirea Judecătoriei Buiucani și altele.


"Faceți ceva pentru a nu vă lăsa distruși de tehnologiile 5G, asta vizează sănătatea fiecăruia dintre noi, viața fiecăruia dintre noi, asta vizează libertatea noastră. Acest gen de tehnologii înseamnă înrobirea fiecăruia dintre noi, programarea noastră de la distanță, înseamnă capacitatea de distrugere a fiecărei fiiințe umane de la disitanță, distrugerea sistemului imunitar", mai afirmă Roșca.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?