Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ambasadorul României: "Semnalul victoriei Maiei Sandu a fost înţeles în mod corespunzător la Bucureşti"

1 dec. 2020,, 13:20   Politică
12596 12

Mesajul victoriei Maiei Sandu în urma alegerilor prezidenţiale a fost nu numai ascultat, ci şi înţeles în mod corespunzător la Bucureşti.

Despre aceasta, în primul rînd, vorbește și anunțul vizitei Președintelui României, Klaus Iohannis, la Chișinău.

Declarația a fost făcută de ambasadorul României, Daniel Ioniță, în cadrul emisiunii ”Punctul pe AZi” de la postul de televiziune TVR MOLDOVA, transmite point.md.

El a amintit că Klaus Iohannis a fost primul şef de stat care a felicitat-o pe Maia Sandu, cei doi având şi o discuţie telefonică, în cadrul căreia Klaus Iohannis „a acceptat cu plăcere” invitaţia de a veni la Chişinău.

"Semnalul victoriei importante a Maiei Sandu a fost nu numai ascultat, dar şi înţeles în mod corespunzător la Bucureşti. Mi se pare că această victorie trebuie pusă împreună cu o opţiune pro europeană clară. Cel puţin asta trebuie să fie citirea acestei victorii. Mi se pare că cetăţenii R. Moldova îşi doresc cu adevărat să trăiască într-o ţară mai sigură, mai stabile, mai normală", a spus Daniel Ioniță.


Ambasadorul a menționat, de asemenea, că vizita lui Klaus Iohannis va fi o bună oportunitate de a revizui ceea ce sa făcut până acum și ce se poate face în continuare.

Ambasadorul a mai spus că vizita lui Klaus Iohannis va fi un bun prilej pentru a trece în revistă ceea ce s-a făcut pînă acum şi a ceea ce se poate face de acum încolo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?