X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ambasadorii acreditați în Moldova, invitați de Dodon la Președinție

20 dec. 2018,, 18:41   Politică
2639 0

Igor Dodon avut astăzi o întrevedere cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova, aceasta fiind prima vizită a diplomaților străini în clădirea renovată a Președinției Republicii Moldova, notează Noi.md.

Pentru diplomații a fost organizată o scurtă excursie în clădire, inclusiv a fost prezentată Sala de ședințe unde primul Parlament a votat unanim Declarația Independenței Republicii Moldova pe 27 august 1991.

"În cadrul întrevederii le-am prezentat ambasadorilor bilanțul activității Președinției în anul 2018, inclusiv rezultatele obținute în domeniul politicii externe. Astfel, am constatat interesul sporit din partea partenerilor externi față de strategia prezidențială de promovare a unei politici externe echilibrate între Vest și Est. sînt ferm convins că în anul viitor vom obține și mai multe realizări în acest domeniu. De asemenea, am discutat despre alegerile parlamentare care vor avea loc pe 24 februarie 2019 și care trebuie să fie organizate conform standardelor internaționale democratice", a declarat Igor Dodon.

Totodată, șeful statului a discutat cu ambasadorii despre rezultatele dialogului privind reglementarea transnistreană.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?