X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Alexandru Muravschi: „Inițiativa privind negocierile ar trebui să fie în mîinile Guvernului moldovenesc”

9 noi. 2022,, 16:43   Politică
2823 1

Expertul în economie Alexandru Muravschi consideră că guvernul moldovean ar trebui să meargă în Rusia pentru negocieri pentru a rezolva problema gazelor în Moldova. El a anunțat acest lucru în emisiunea „Главный вопрос c Юлией Федоровой”, relatează Noi.md.

„Inițiativa privind negocierile ar trebui să fie în mîinile guvernului Republicii Moldova. Este necesar să se formeze o comisie mixtă, o delegație, să meargă împreună cu reprezentanții comuni, pentru că asta afectează pe toată lumea...”

Expertul consideră că dacă Gazprom oferă Moldovei un contract profitabil, atunci guvernul ar trebui să fie de acord:

„Domnul Spînu subliniază în repetate rînduri că contractul a fost foarte bun. Această formulă moldovenească care a fost propusă este foarte profitabilă și ar trebui să fim mulțumiți. Atunci apare întrebarea. Dacă după apelul lui Putin la Miller, Gazprom a fost de acord cu un contract atît de bun, iar Spînu nu vorbește despre nicio condiție politică, înseamnă că au acceptat un contract fără condiții politice?

Există un lucru foarte simplu, elementar. Negocierile pot fi abandonate în orice moment. Poți oricînd trînti ușa. Cel mai rău mod de a face o problem să eșueze este să nu negociezi. Negocierile trebuie să aibă loc astăzi!” spuse Muravschi.

13
1
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?