COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7837
Criza energetică stiri: 514

Alexandr Lukașenko a avut o întrevedere informală cu Igor Dodon

5 mai. 2021,, 17:05   Politică
1749 3

Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, are o întrevedere cu președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, fostul președinte al țării, Igor Dodon, relatează BELTA.

Canalul Telegram "Пул Первого", care este aproape de serviciul de presă al liderului Belarusului, a menționat faptul că întîlnirea are loc în afara orașului. Au fost publicate mai multe fotografii comune ale liderului belarus cu Igor Dodon.

Este de remarcat faptul că în perioada 5-7 are loc o vizită a delegației Parlamentului Republicii Moldova în Belarus. Sînt planificate întîlniri în Adunarea Națională și în guvern. De asemenea, va avea loc deschiderea oficială a bustului-monument al soldatului moldovean, Eroul Uniunii Sovietice, Ion Soltîs, instalat la Minsk la intersecția străzilor Soltîs și Vaupșasov. Delegația va vizita și complexul memorial Khatyn, va participa la plasarea capsulei cu pămînt din locurile de înmormîntare ale soldaților moldoveni care au murit în timpul eliberării Belarusului, în cripta bisericii-monument în cinstea Tuturor Sfinților.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X