COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Aleșii locali din PDM, care aderă la ȘOR primesc un salariu de pînă la 5000 lei

Aleșii locali din PDM, care aderă la ȘOR primesc un salariu de pînă la 5000 lei

Reprezentanții Partidului “ȘOR” propun salariu de 2 mii de lei consilierilor și cîte 4-5 mii de lei primarilor, pentru a părăsi Partidul Democrat din Moldova. Declarațiile au fost făcute de președintele Organizației Teritoriale PDM, Briceni, Mihail Gnatiuc pentru Nordnews.md.

„Pretutindeni a funcționat factorul financiar, dacă îl pot numi așa. Se vehiculează de mai mult timp că reprezentanții Partidului “ȘOR” propun salariu de la 2 mii de lei consilierilor, și cîte 4-5 mii de lei primarilor, dacă aceștia vor părăsi formațiunea”, a declarat Mihail Gnatiuc.

Totodată, președintele interimar al Organizației Teritoriale PDM, Edineț, Igor Nepeivoda spune că se creează o iluzie, un PR politic prin intermediul mass-mediei, precum că au loc plecări masive din PDM.


„Nu este adevărat. Da, unii au părăsit partidul, dar echipa nu a simțit pierderea unui soldat. Unul a plecat, dar oamenii merg înainte. Credeți că motivul plecării sînt convingerile ideologice? Eu nu sînt sigur. Motivul acestor plecări este mai profund, poate chiar și interesele personale ale unor politicieni”, a spus Igor Nepeivoda pentru Nordnews.md.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load