X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Alegerile parlamentare reprezintă un moment critic pentru relațiile cu SUA - ambasador

17 noi. 2018,, 10:00   Politică
4735 2

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Dereck J. Hogan, susține că viitoarele alegeri parlamentare reprezintă un moment critic pentru relațiile bilaterale cu Republica Moldova.

Cu acesta mesaj diplomatul a venit în cadrul întrevederilor pe care le-a avut cu liderii unor partide politice din Moldova.

Într-o postare pe Facebook, misiunea diplomatică menționează că ambasadorul Hogan a avut întrevederi cu Zinaida Greceanîi, președinta Partidului Socialiștilor, Andrei Năstase, liderul Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, Vlad Plahotniuc, liderul Partidului Democrat și Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate.

Statele Unite nu încearcă să influențeze cine cîștigă sau pierde în ziua alegerilor, a subliniat ambasadorul. Este o decizie care aparține exclusiv alegtorilor din Moldova. Dar Statele Unite sînt foarte interesate să vadă că această campanie și alegerile din Moldova corespund standardelor internaționale și fac parte dintr-un proces politic corect și transparent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?