X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Alegeri la Hîncești: Lista candidaților înregistrați a crescut

4 feb. 2020,, 07:40   Politică
3496 2

Vitalie Balinschi, candidatul Partidului Șor la funcția de deputat pentru alegerile parlamentare noi în Circumscripția uninominală nr. 38, Hîncești, va fi înscris cu numărul 4 în buletinul de vot.

A fost înregistrat oficial și Dorin Chirtoacă, candidatul Blocului electoral „Unirea” pentru alegerile din 15 martie, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

Deciziile au fost aprobate de membrii Consiliului Electoral de Circumscripție Hîncești, în urma tragerii la sorți între Vitalie Balinschi și Dorin Chirtoacă care au depus actele în aceeași zi.

Anterior, în cursa electorală au fost înregistrați democratul Ion Mereuță, socialistul Ștefan Gațcan și reprezentanta PAS Olesea Stamate.

Astfel, în condițiile în care pretendentul Partidului Unității Naționale, Vlad Țurcanu, a anunțat că se retrage din cursa electorală, doar liberal-democratul Anatolie Postolachi și independentul Grigore Cobzac ar mai putea fi înregistrați pentru alegerile din 15 martie.


Alegerile parlamentare din Circumscripția 38, Hîncești, au fost declanșate după ce Alexandru Botnari și-a depus mandatul. Democratul a optat pentru funcția de primar al orașului Hîncești, fotoliu pe care l-a ocupat înainte de a deveni deputat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?