X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Alaiba: "Nu am zis și nici insinuat despre rezilieri de contract cu Gazprom"

14 noi. 2022,, 15:40   Politică
2891 0

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a constatat că „mai multe titluri de știri azi au luat-o razna” și crede că este problema în modul imprecis în care a articulat o postare anterioară.

„Repet ce am zis: „este ultima iarnă în care kremlinul ne poate șantaja energetic”. Nu am zis și nici insinuat despre rezilieri de contract cu Gazprom. Să dea condiții acceptabile și discutăm. Însă. Este ultima iarnă în care Kremlinul poate pedepsi oamenii noștri pentru deciziile pe care le luăm noi în interesul de termen lung al țării noastre”, a subliniat el.

Totodată, deputatul a publicat repetat textul care e citat acum în diferite știri.

„O să trecem de această iarnă, oricât de greu ar fi. Și da, personal cred că regimul terorist de la kremlin va face ca să ne fie cât mai greu. Așa kremlinul ne-a pedepsit totdeauna atunci, când am luat decizii care nu au plăcut acolo. Și vor fi din cei “patrioți” care vor sări în sus de bucurie văzând cum kremlinul pedepsește oamenii noștri, de la nord la sud, indiferent de limba pe care o vorbesc și indiferent de cum votează. Însă știu că asta e ultima iarnă în care Kremlinul ne va mai putea șantaja energetic.

Din 2023 e good bye Gazprom. Trebuie doar să ducem pînă la capăt cele începute. Și vom fi bine””, a reiterat Dumitru Alaiba.

3
2
0
0
23

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?