Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Alaiba: Ipocritul de Șor propune PAS-ului să plătească facturile oamenilor

18 feb. 2022,, 22:15   Politică
7538 2

Deputatul PAS Dumitru Alaiba a venit cu un răspuns la „propunerea” lui Șor ca oamenii să le dea facturile celor de la PAS. „Eu îi propun să întoarcă în buget miliardul pe care l-a furat împreună cu complicii săi și oamenii nu vor simți deloc aceste scumpiri”, a răspuns Alaiba, relatează Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Ipocritul de Șor propune ca PAS să plătească facturile oamenilor.

Eu îi propun să întoarcă în buget miliardul pe care l-a furat împreună cu complicii săi și oamenii nu vor simți deloc aceste scumpiri care îi afectează foarte dureros pe cei mai săraci dintre oamenii noștri.

Și în general îi propun să mai vină pe acasă. Fix aceste cuvinte să le rostească de la tribuna Parlamentului. Dar nu va veni. Ilan șor este hoț, mincinos, ipocrit și încă și fricos.

Acest Guvern va face tot posibilul ca să ușureze pe cât este de posibil povara asupra oamenilor. Iar între timp oamenii pot să-i trimită facturile lui direct la Tel Aviv”, a scris Alaiba pe pagina sa de Facebook.


Ilan Șor a criticat dur guvernarea, după ce s-a aflat că, în curând, se va scumpi și energia electrică. Potrivit lui, în această situație, singura soluție este ca oamenii să le dea facturile celor de la PAS, ca să le achite ei. Declarațiile au fost făcute în această dimineață, într-o intervenție video pe Facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?