Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Alaiba, despre vizita sa în Viena, alături Candu, Kulminski, Munteanu și Popov

17 dec. 2019,, 19:00   Politică
10090 3

Deputatul Dumitru Alaiba a comentat mai multe fotografii car au fost făcute în aeroportul din Viena, acolo unde apare și el.

„S-ar fi întîlnit cu fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc, și s-ar pune la cale o nouă coaliție?”, s-a zvonit în mass-media referitor la această vizită și fotografii, transmite Noi.md.

Pe de altă parte, Alaiba spune că în acest weekend mai mulți reprezentanți din Parlament și societatea civilă din Moldova au fost la Berlin unde au discutat ce se întîmplă în Moldova.

Au fost prezenți și experți din Polonia, Franța, Germania. A fost prezent și Ministrul de Externe Aureliu Ciocoi. Bine a făcut că a venit. Au fost invitați și deputați socialiști care nu au venit. Rău au făcut că nu au venit. Asemenea evenimente sînt importante pentru țara noastră, pentru că asta menține Moldova pe radarele partenerilor noștri. Data viitoare pur și simplu întrebați. Am discutat inclusiv problemele din mass media”, a explicat Dumitru Alaiba.

Amintim că, Andrian Candu, Andrei Popov, Vladislav Kulminski, Dumitru Alaiba și Igor Munteanu au fost zăriți împreună la aeroportul din Viena, la data de 15 decembrie curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?