X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Alaiba, despre noul director al ANRE: Acceptăm doar un profesionist

11 feb. 2022,, 15:45   Politică
3902 8

Deputatul Dumitru Alaiba susține că noul director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică va fi un profesionist, o persoană integră și competentă.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Alaiba scrie că nu este mulțumit de ceea ce a livrat ANRE de-a lungul anilor, transmite Noi.md cu referire la stiri.md.

"Așteptăm candidați buni pentru a suplini o funcție de director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică.

O să acceptăm doar un profesionist, o persoană integră și competentă. Nimic mai puțin ca asta. De lucru acolo este mult, foarte mult. Și responsabilitatea și așteptările vor fi imense.

ANRE oferă salarii foarte competitive pentru sectorul public. Prefer să dau acești bani, dar să cer rezultate. Nu aș avea încredere în persoana care ar accepta un salariu de 10 mii de lei la o așa funcție, unde fiecare decizie influențează miliarde de lei.


Și nu, nu sînt deloc mulțumit de ceea ce a livrat ANRE de-a lungul anilor. Și grosolănia cu sediul de 7 milioane pe an, cam pune capacul", a scris Alaiba.

Menționăm că anunțul privind organizarea concursului public pentru selectarea candidatului la funcția de Director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică a fost publicat la data de 21 ianuarie 2021.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?