X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Alaiba, despre lipsa lui Șor din Parlament: ”Oamenii ăștia mint așa de bine, că își cred și ei minciunile”

2 aug. 2022,, 10:37   Politică
3040 0

Deputatul PAS (Partidul Acțiune și Solidaritate) spune că a pierdut evidența minciunilor spuse de Marina Tauber și Ilan Șor, notează Noi.md

Într-o postare pe pagina sa de facebook, acesta spune că este greu de dus evidența.

”Marina Tauber țipă că e deputată și nu-și va putea îndeplini obligațiile din activitatea sa de deputat dacă va fi ținută în continuare la penitenciarul 13. În același timp, Ilan Șor nu a venit la lucru deja de trei ani jumate. Ultima dată când a fost văzut în parlament era martie 2019. Oamenii ăștia mint așa de bine, că își cred și ei înșiși minciunile. Însă mint așa de mult, că uită ce minciuni au zis în trecut. Greu de le dus evidența”, a scris Alaiba.

Reamintim că ieri judecătorii Curții de Apel Chișinău au respins ca nefondat recursul depus de avocații deputatei Partidului Șor Marina Tauber și au menținut în vigoare hotărîrea Judecătoriei Ciocana, din 23 iulie, prin care aceasta a fost plasată în arest preventiv în Penitenciarul 13.

Vicepreședintă a Partidului Șor, Marina Tauber a fost lipsită de imunitate parlamentară și reținută pentru 72 de ore pe 21 iulie, iar pe 23 iulie a fost plasată în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău, pentru 30 de zile.


Ea este acuzată de falsificarea raportului financiar al Partidului Șor și de acceptarea cu bună știință a finanțării formațiunii de către un grup criminal organizat.

Deputata pledează nevinovată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?