X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Al treilea deputat părăsește rîndurile PRO Moldova

23 oct. 2020,, 17:52   Politică
6469 4

Eleonora Graur a anunțat că părăsește grupul parlamentar Pro Moldova și va continua activitatea în calitate de deputat neafiliat. Anunțul a fost făcut la scurt timp după colegii săi Sergiu Sîrbu și Grigore Repeșciuc.

„Drumurile noastre se despart. Astăzi, mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA. Am decis că voi reprezenta în continuare interesele cetățenilor, doar în calitate de deputat independent, neafiliat nici unui partid politic. Motive sînt multe și nu cred că acum e necesar să fie enumerate”, a scris Eleonora Graur.

Spre deosebire de ceilalți doi colegi care au anunțat că părăsesc Pro Moldova, parlamentara s-a referit și la Andrian Candu, liderul formațiunii.

„Îmi exprim regretul și pentru faptul că ostaticul acestei situații jenante a devenit dl Andrian Candu, un politician talentat, care sincer dorește să construiască un partid european și modern, dar nu totul depinde de Dumnealui… Reprezint votul a mii de alegători, care mi-au acordat mandatul de încredere pentru circumscripția nr. 13 și voi continua să lupt cu fermitate pentru realizarea promisiunilor oferite în fața cetățenilor”, a mai scris Grau.

Anterior, mesaje similare au publicat Sergiu Sîrbu și Grigore Repeșciuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?