TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Adunarea Parlamentară a RM și Poloniei se va reuni într-o nouă ședință

Adunarea Parlamentară a RM și Poloniei se va reuni într-o nouă ședință

Adunarea Parlamentară a RM și Poloniei se va reuni într-o nouă ședință. Dspre aceasta au discutat ieri preşedintele Parlamentului Zinaida Greceanîi cu Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Polone, Jacek Czaputowicz, notează Noi.md.

Tot în cadrul întrevederii de ieri președintele Parlamentului a mulțumit Poloniei pentru sprijin și a reiterat determinarea guvernării de a promova reforme în beneficiul oamenilor, de a lupta cu corupția și de a restabili relațiile pragmatice cu partenerii de dezvoltare și de a susține o politică externă echilibrată. Zinaida Greceanîi a mulțumit pentru sprijinul financiar acordat țării, punctînd noi oportunități de colaborare care pot fi dezvoltate în continuare.

Oficialii au menționat caracterul dinamic de dezvoltare a colaborării inter-parlamentare. Copreședintele Adunării din partea Parlamentului Republicii Moldova, Oleg Lipskii, a salutat oficialii în poloneză și a mulțumit pentru deschidere colegilor, optînd pentru intensificarea dialogului în beneficiul ambelor popoare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load