X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Adela Răileanu: „Alianța haosului” vrea să pună stăpînire peste țară

9 iul. 2020,, 18:01   Politică
3754 22

Afacerile criminale sînt posibile doar atunci cînd poporul este necăjit. Din această cauză opoziția parlamentară a boicotat, astăzi, ședința Parlamentului, în momentul în care premierul Ion Chicu a prezentat proiectele sociale, pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea.

Despre aceasta a scris deputatul PSRM Adela Răileanu pe pagina sa de Facebook.

„Seceta a ars o parte din munca şi pîinea țăranilor. Apele au lăsat oamenii fără agoniseala de o viață, iar epidemia ne fură și din sănătate. Acum, ca niciodată, țara are nevoie de ajutor, de oameni de stat demni, care să se implice, să lucreze pentru ei, să le întoarcă datoria pentru încrederea acordată. Ce primesc în schimb: batjocură, haos, deznădejde. Ei nu vor să avem oameni mulțumiți, pentru că afacerile criminale î posibile doar atunci cînd poporul este necăjit. Ei visează doar la funcții şi lauri. Nu le pasă că oamenii vor pîine, salarii și copii sănătoși. ”Alianța haosului” vrea să pună stăpînire peste țară, să stoarcă seva poporului, să lase țara pustiită şi fără nădejde”, scrie Răileanu.

Precizăm că legile pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea prevăd majorarea salariilor cadrelor medicale, acordarea suportului unic de 700 de lei pentru pensionari, majorarea fondului alocațiilor pentru agricultori, educație și întreprinderile mici și mijlocii. Cvorumul ședinței a fost asigurat de deputații PSRM, PDM și cei independenți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?