ACUM: Kozak a avut un discurs impecabil (VIDEO)

ACUM: Kozak a avut un discurs impecabil (VIDEO)

Deputatul din partea blocului politic „ACUM”, Vladimir Bolea, a comentat cu entuziasm vizita în Republica Moldova a reprezentantului special al președintelui rus pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Moldova, vicepremierul rus Dmitri Kozak, menționînd că acesta a avut un discurs impecabil.


El a menționat acest lucru în cadrul programului „Întrebarea principală” de la postul de televiziune NTV-Moldova, transmite Noi.md.


Răspunzînd la întrebarea care a fost utilitatea pentru deputaţi a întîlnirilor de luni cu reprezentanții Rusiei, Uniunii Europene și Statelor Unite, invitatul programului a remarcat că, în primul rînd, a fost bine ca astfel de întîlniri au fost în sine.


„Pentru că pînă în această săptămînă am avut o stare foarte amorfă. Totuşi, cei trei oficiali i-au inclus pe toţi în viața politică reală, pentru că, de fapt, Parlamentul parcă era pentru că a fost votat, dar parcă nici nu era. Cred că e foarte bine că au venit. Eu ia-m ascultat pe toţi. Domnul Kozak, în opinia mea, a avut un discurs impecabil, în general, în stil rusesc, pentru care rușii sînt respectați în întreaga lume. Practic, el a pus toate punctele pe „i”. Ofertele au fost finalizate. Totul a fost foarte clar, fără ambiguitate, totul a fost foarte bine spus, clar și răspicat. La moment, toți jucătorii noștri din parlament sînt lăsați să ia o decizie și să înceapă lucrul, nu o luptă, ci anume munca, pentru că în Republica Moldova nu există politicieni care să lucreze", a spus deputatul din blocul „ACUM”.


 

                                     

 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load