COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Activitatea lui Candu din perioada cînd a avut loc furtul miliardului, sub lupa procurorilor

Activitatea lui Candu din perioada cînd a avut loc furtul miliardului, sub lupa procurorilor

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, declară că instituția verifică minuțios activitatea lui Adrian Candu din perioada cînd a avut loc furtul miliardului.

În acea perioadă Candu era ministrul Economiei, iar în opinia lui Stoianoglo, Ministerul Economiei a avut un rol foarte activ în perioada cînd a avut loc frauda bancară.

„Noi verificăm minuțios activitatea lui Andrian Candu în perioada cînd a avut loc furtul miliardului. Pentru că în acea perioadă Candu a fost ministrul Economiei și Ministerul Economiei a avut un rol foarte activ în promovarea cîtorva proiecte care au devenit, în consecință, legi și au fost legate de modificarea legislației în reglementarea activității bancare, legislație legată cu acordarea garanțiilor de stat. (…) Noi studiem acțiunile fiecărui funcționar care, într-o măsură sau alta, a fost implicat în această perioadă”, a declarat Alexandr Stoianoglo la emisiunea „O nas” de la postul Jurnal TV.


Totodată, procurorul general spune că la ora actuală instituția nu are dovezi conform cărora ar fi fost transferați bani companiilor afiliate lui Andrian Candu.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load