Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Activiști ”ȘOR”, vizați într-un dosar de finanțare ilegală

21 iul. 2022,, 09:32   Politică
2454 0

Procuratura Generală confirmă faptul că la această oră au loc mai multe percheziții în care sînt vizați reprezentanții Partidului „ȘOR”.

„Confirmăm faptul că procurorii anticorupție în comun cu ofițerii CNA au descins cu mai multe percheziții în mai multe locații în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul finanțării ilegale a Partidului „ȘOR”. Cu mai multe detalii o să revenim pe parcursul zilei de azi”, a declarat pentru Deschide.MD procurorul responsabil de comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

Ofițerii SIS și CNA au descins în această dimineață la sute de adrese din R. Moldova. Ei efectuează percheziții într-un dosar de finanțare ilegală și spălare de bani. sînt vizați activiști ai Partidului ”ȘOR”. Mai mulți dintre ei au fugit din țară zilele trecute.

De menționat că acum cîteva zile, președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, anunța despre faptul că autoritățile pregătesc percheziții la reprezentanții din conducerea Partidului „ȘOR”. Potrivit politicianului, „decizia a fost luată după numeroase și nereușite încercări de a convinge formațiunea să renunțe la proteste și critici la adresa actualului regim”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?