Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

A patra zi de ședință: Curtea de Apel urmează să examineze alte recuzări

14 iun. 2021,, 08:45   Politică
2321 0

Este a patra zi de ședință la Curtea de Apel Chișinău. Luni, 14 iunie, este a patra oară cînd instanța de apel se întrunește pentru a relua ședința de judecată cu privire la examinarea contestațiilor depuse de reprezentanții mai multor partide.

Contestațiile au fost depuse în legătură cu modificarea deciziei Comisiei Electorale Centrale (CEC) din 8 iunie curent de a deschide 146 de secții de vot în străinătate, transmite Noi.md cu referire la zdg.md.

Contestații în acest sens au fost depuse de Partidul Unității Naționale (PUN), Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Partidul Democrația Acasă și Blocul electoral „Renato Usatîi”.

După trei zile de ședință în cadrul cărora au fost examinate și respinse mai multe recuzări ale celor trei judecători – Ion Muruianu, Ecaterina Palanciuc și Anatolie Minciuna, care formează de fapt completul de judecători care urmează să examineze cauza, ședința de astăzi de la Curtea de Apel urmează să înceapă, din nou, cu examinarea unor altor recuzări.

Potrivit informațiilor publicate pe portalul instanței de apel, la ora 9:00 va fi examinată recuzarea, iar la ora 10:00 va începe examinarea cauzei în acest sens.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?