X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

A fost numit un nou ambasador al R.Moldova în România

3 noi. 2021,, 15:52   Politică
3512 0

Victor Chirilă a fost numit ambasador al Republicii Moldova în România. Decizia a fost aprobată în cadrul ședinței Guvernului din 3 noiembrie.

„Este un cunoscut și recunoscut analist politic, reprezentant al societății civile și noi ne bucurăm că el revine în sistemul diplomatic pentru a reprezenta țara noastră în România”, a menționat Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, transmite Noi.md cu referire la newsmaker.md.

Tot astăzi a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Mircea Păscăluță, care va fi responsabil de domeniul de transport. În același timp, la propunerea ministrului Andrei Spînu au încetat raporturile de serviciu a Lilei Palii, din funcția de secretar general al Ministerului Economiei și Infrastructurii din 9 noiembrie.

Ion Prisăcaru, a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătății, la propunerea ministrei Ala Nemerenco.

De asemenea, în ședința de astăzi a fost numit și Igor Pișenicinîi, în funcția de secretar general al Ministerului Mediului.


Cabinetul de miniștri a aprobat și numirea Rozalinei Albu în funcția de director al Serviciului Fiscal de Stat, după ce acum cîteva zile, Serghei Pușcuța a demisionat din această funcție. Rozalina Albu activa în calitate de secretar general adjunct al Președinției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?