COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 558 INFECTAȚI 288 377(+647)   TRATAȚI 272 677     DECESE 6679(+14)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2923
Puterea stiri: 6634

A fost inclus Vadim Brînzan în „lista neagră” a PAS? Ce spune Grosu

16 iun. 11:20   Politică
1949 3

Igor Grosu neagă faptul că fostul ministru al Economiei din Guvernul Sandu, Vadim Brînzan, ar fi pus în lista neagră a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

„Nu este adevărat, domnului Brînzan cu ceva timp în urmă i-a fost făcută și propunerea de a deveni vicepreședinte de partid. Da, a fost așa ofertă, la acea etapă probabil dumnealui avea alte planuri, mă rog, are o vastă experiență în domeniul investițiilor. Eu țin foarte mult la profesionalismul domnului Brînzan și noi sîntem deschiși pentru lume bună”, a declarat Igor Grosu.

„Noi am avut o relație bună, colegială cu domnul Brînzan și eu sînt sigur că noi o vom păstra în continuare. Eu am ascultat tot timpul sfaturile și comentariile, care ni le-a oferit dumnealui la anumite etape, astfel rămînem deschiși pentru colaborare, inclusiv cu domnul Brînzan care ne-a ajutat foarte mult”, a mai adăugat Igor Grosu.

Fostul ministru al Economiei din Guvernul Sandu, Vadim Brînzan nu se regăsește pe nicio listă la parlamentare. Politicianul susține că a fost deschis pentru propuneri, însă Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) din care a și vrut să facă parte, l-ar fi pus în lista neagră.

„Nu mi-au propus. Dar din cîte am auzit eu la dînșii, sînt trecut în lista neagră din anumite motive. Nu știu din ce cauză, trebuie să îi întrebați pe ei. Nu mi-a propus nimeni, deși am fost foarte deschis. Euroatlantismul pentru Republica Moldova sînt apropiate mie și tot timpul am susținut aceste idei la direct și la figurat”, a declarat Brînzan în cadrul emisiunii Cutia Neagră, de la TV8.


Totodată, acesta a menționat că un alt partid nici nu i-a propus, dar nici nu l-ar interesa.

„Am venit la PAS și le-am spus uite mai aveți nevoie, nu mai aveți nevoie și tot aștept pînă acuma, nu se face așa. Înseamnă că încă nu a venit timpul meu”, a spus Vadim Brînzan.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽