COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

A fost aprobat acordul adițional între primăriile Chișinău și București

A fost aprobat acordul adițional între primăriile Chișinău și București

Acordul de colaborare adițional la Protocolul de Înfrățire, încheiat între Primăria municipiului Chișinău și Primăria municipiului București la 4 noiembrie 1999, a fost aprobat.

Acordul adițional de colaborare ale celor două orașe a primit votul a 42 de reprezentanți ai consiliului municipal Chisinău.

După ce au fost anunțate voturile, primarul general al Chișinăului, Ion Ceban a declarat că acest document este important atît pentru municipiul Chișinău, cît și pentru București.

„Avem foarte multe lucruri de realizat în comun, iar obiectivul nostru este ca tot ceea ce este stipulat în acest acord adițional să fie implementat cît de curînd posibil”, a precizat Ion Ceban, transmite Noi.md cu referire la Sputnik.


De cealaltă parte, viceprimarul general al municipiului București Aurelian Bădulescu a catalogat semnarea acestui acord ca un moment istoric.

„Conform regulamentului și conduitei de onoare a Consiliului general al municipiului București să atestăm acest moment prin înmînarea de către decanul de vîrstă al Consiliului general București, Consiliului Municipal Chișinău, o plachetă care să ne aducă aminte de acest moment istoric”, a declarat viceprimarul general al municipiului București Aurelian Bădulescu.

Acordul de colaborare adițional la Protocolul de Înfrățire, încheiat între Primăria municipiului Chișinău și Primăria municipiului București la 4 noiembrie 1999 este un document cu mai multe obiective în diverse domenii de cooperare, în special domeniul social, dezvoltare economică, accesarea de fonduri europene, cultură, sport, tineret, educație, protecția mediului înconjurător, transport, asistenței sociale, sănătății, urbanism și mobilității urbane, etc.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load