A fi sau a nu fi? Igor Dodon ar putea fi din nou suspendat din funcție

 A fi sau a nu fi? Igor Dodon ar putea fi din nou suspendat din funcție

Parlamentul nu va convoca o şedinţă specială pentru a revota legea privind transmiterea terenului  Stadionului Republican Ambasadei americane.


Declarația aparține deputatului PDM, Sergiu Sîrbu, care a comentat nepromulgarea legii privind transmiterea terenului Stadionului Republican Ambasadei SUA din Republica Moldova, anunță Noi.md cu referire la o declarație pentru auropaliberă.org


Potrivit lui, legea  va fi readoptată la începutul sesiunii parlamentare ordinare care începe la trei septembrie. El a precizat că dacă şeful statului o va respinge repetat atunci va fi din nou suspendat din funcţie.


Această lege a fost criticată în parlament şi de opoziţia comunistă. Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a numit această iniţiativă o „linguşeală” a autorităţilor în faţa americanilor şi o modalitate de a-şi cumpăra bunăvoinţa celui mai puternic stat din lume.


Ambasadorul SUA, James Pettit, explica recent că misiunea diplomatică are nevoie de extindere, dar de un deceniu nu găseşte loc potrivit. Diplomatul a mai dat asigurări că statul moldovean va face o afacere bună dacă vinde ambasadei terenul.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load