X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

13 apostoli mincinoși ai lui Soros în Moldova

22 sep. 2020,, 10:05   Politică
5925 10

Deputatul parlamentului din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea a prezentat o listă extinsă de "13 apostoli mincinoși ai lui Soros-în Moldova" - deputați și lideri ai partidului PAS al Maiei Sandu, menționînd că aceștia sînt beneficiarii fundației Soros, primesc milioane din străinătate, servesc donatorilor externi, comercializează suveranitatea și independența propriei țări, promovează legi străine intereselor ei, relatează Noi.md.

Bogdan Țîrdea a scris pe pagina sa de pe rețelele de socializare că în această listă au fost incluși doar deputații și vicepreședinții PAS, iar în realitate ei sînt foarte mulți. Aceștia sînt și primarii, consilierii săteni și raionali, consultanții, asistenții deputaților, angajații agențiilor, ministerelor, ANI, ANRE, Consiliul procurorilor, Colegiul SIS și Dumnezeu mai știe ce!

"De ei se teme procuratura, SIS, CNA. Toate sesizările noastre privind abuzurile acestor cetățeni au fost imediat respinse de ANI și Procuratura Generală! Cineva se teme de critica ambasadorilor, cineva de reacția mai mult de 13 000 de ONG-uri și 100 mass-media, de genul: TV 8, PROTV, TVR, Jurnal TV, Ziarul de Gardă, care precum o haită de lupi îl vor rupe pe orcineva îndrăznește să atingă un membru al bandei!

Ne adresăm cetățenilor cu rugămintea de a fi atenți, de a înțelege cui slujesc", a scris Bogdan Țîrdea.
El a subliniat:

1. Toți acești domni sorosei primesc milioane din străinătate.


2. Ei servesc donatorilor externi și compradorilor, vînd suveranitatea și voința poporului, independența propriei țări!

3. Ei vînd întreprinderi, fabrici, bănci și, dacă trebuie și pămînturi pentru a asigura gestionarea externă a țării. Sau crezi că ei primesc bani pur și simplu?

4. Ei au participat la optimizarea școlilor, spitalelor, punctelor medicale, profesorilor, funcționarilor, medicilor. Ei promovează optimizarea raioanelor, satelor mici și Primăriilor.

5. Ei promovează legi, străine țării noastre.

Aici e tot ce vrei.:

a) LGBT (Legea privind egalitatea de șanse),

b) feminismul radical,

c) justiția juvenilă (cu dreptul de a lua copiii din familii),

d) Convenția de la Istanbul (drepturile LGBT, pedepse dure chiar și pentru certurile obișnuite din familie),

e) controlul asupra numerarului (adică trecerea la carduri pentru controlul total și limitarea veniturilor),

f) legile privind vînzarea de pămînt străinilor (premierul Sandu a lăudat "Cartea Albă" a Asociației Investitorilor Străini, care propune vînzarea de terenuri străinilor!)


6. Servind globaliștii, acești domni nu recunosc statele naționale, limbile, frontierele. Anume Sandu a anulat limba rusă ca obiect obligatoriu în școli. Ea s-a pronunțat pentru ”unirea”, adică lichidarea Moldovei.

7. Nu contează ce-ți promit azi. Este important ce au făcut ieri și ce vor face mîine dacă vor lua întreaga putere. Și mîine vor merge și mai departe împotriva țării lor, a poporului, credinței, tradiției. Împotriva noastră.

8. Prin urmare, trebuie să ne unim în ciuda minciunilor lor, a mii de mass-media și a ONG-urilor pe care le-au scos în luptă.

Căci se spune: "Nu-l poți învinge pe cel care nu vrea să se predea". Noi nu renunțăm! Dar voi?", a întrebat deputatul PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?