COVID-19 în MOLDOVA

Lucru în autoizolare: top 5 profesii pentru lucru de acasă ©

Lucru în autoizolare: top 5 profesii pentru lucru de acasă

Coronavirusul dictează noi reguli întregii lumi. Mai bine de o lună, stăm acasă cu toții. Milioane de oameni își pierd locul de muncă și totodată venitul constant. Cei care au avut rezerve financiare aproape le-au epuizat.

Iar pentru a trăi în mod normal și nu doar pentru a supraviețui în această lume nouă, va trebui să ne schimbăm atitudinea față de finanțe și de metodele de obținere a acestora. Nu este vorba despre ceva ilegal, vom vorbi despre cum să câștigi bani fără a ieși din casă. În acest articol vom menționa cele mai populare profesii pentru lucru de acasă.

1. Programatorul. Câțiva ani la rând, această profesie este una dintre cele mai bine plătite, nu numai în CSI, ci și în întreaga lume. Este puțin probabil că de la început vei obține milioane, dar 10 dolari pe oră este ceva real. Dar lucrurile nu sunt atât de simple cum par, volumul de lucru al unui programator în special începător, este foarte mare.

2. Designer. Această profesie are o gamă largă de domenii. Ai unde să-ți aplici capacitățile. De exemplu, designer web. În primul rând de el depinde ce va vedea utilizatorul care vizitează site-ul. Perspectivele acestei profesii sunt aproape nelimitate. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm de capcanele pe care le ascunde această profesie, de cele mai multe ori clientul nu știe ce vrea. Prin urmare, o lucrare poate fi refăcută de zeci de ori.

3. Copywriter. Nici o afacere nu poate exista fără specialiștii care creează conținut pentru site-uri. Ei scriu texte unice, intrigante, texte care vând, texte care ajută clientului să mărească traficul site-ului și să acorde atenție unui anumit produs sau serviciu. Există o mulțime de oferte pe piață, deaceea, pentru a câștiga bine, va trebui să exersezi mult și să studiezi constant.

4. Specialist SSM. Aceasta este persoana care cunoaște foarte bine rețelele de socializare și lucrează pentru a promova un brand pe aceste rețele și atrage un public nou. Specialistul SSM scrie articole corecte din punct de vedere gramatical și totodată intrigante, comunică direct cu publicul în comentarii și se ocupă de promovarea brandului clientului.

5. Trader. Principala diferență între această profesie și cele de mai sus este că traderul nu lucrează pentru cineva, ci pentru el însuși. În plus, tranzacționarea pe piața valutară nu este limitată în profit. Însă este important să înțelegem că acesta nu este un cazinou și nu te poți baza doar pe noroc. Trebuie să fii bine instruit. Aici poți găsi mai multe cursuri gratuite care te pot ajuta să înțelegeți profesia unui trader.

Mult succes în noile tale începuturi!

Sponsorul rubricii - compania Alpari

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load