COVID-19 în MOLDOVA

Ediţia din 2021 a Forumului de la Davos a fost reprogramată pentru începutul verii

Ediţia din 2021 a Forumului de la Davos a fost reprogramată pentru începutul verii

Următoarea ediţie a Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davos nu va mai avea loc în ianuarie, ca de obicei, fiind reprogramată pentru "începutul verii", deoarece nu sînt îndeplinite condiţiile pentru a organiza în siguranţă forumul în luna ianuarie din cauza pandemiei de Covid-19, a anunţat, miercuri, conducerea Forumului Economic Mondial într-un comunicat, transmite AFP.

Forumul Economic Mondial (WEF) reuneşte în fiecare an în staţiunea de ski Davos elita politică şi economică a lumii.

"Forumul Economic Mondial a decis în această după-amiază să reprogrameze reuniunea anuală din 2021 pentru începutul verii următoare", a declarat un purtător de cuvînt al organizaţiei, adăugînd că în opinia experţilor nu este posibil ca forumul să fie organizat în siguranţă în luna ianuarie.

"Detaliile cu privire la data şi locaţia reuniunii anuale 2021 reprogramate vor fi comunicate de îndată ce ne vom asigură că sînt îndeplinite toate condiţiile pentru a garanta sănătatea şi siguranţa participanţilor noştri şi a comunităţii gazdă", a precizat fundaţia elveţiană WEF.

Întîlnirea anuală pe bază de invitaţie de la sfîrşitul lunii ianuarie reprezintă evenimentul de referinţă al fundaţiei elveţiene Forumul Economic Mondial (WEF). Prima reuniune a avut loc în 1971, sub numele Forumul European de Management (European Management Forum). În 2015, Forumul a fost recunoscut oficial ca organizaţie internaţională.

Staţiunea montană Davos permite participanţilor să se întîlnească oriunde în afara sesiunilor. Întîlnirile informale pot avea rezultate şi soluţii la fel de numeroase şi de valoroase precum reuniunile oficiale. Toate dezbaterile plenare din reuniunea anuală sînt difuzate pe YouTube.

Sponsorul rubricii - compania Alpari

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load