Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Masa de Craciun: Rețeta celor mai gustoși cighiri

6 ian. 2023,, 11:31   Societate
3539 0

Mod de preparare:

Măruntaiele de vită şi carnea de porc se fierb pînă sunt gata. Ceapa se taie şi se prăjeşte, usturoiul se pisează. Ficatul fiert şi ceapa prăjită se dau prin maşina de tocat, restul măruntaielor şi carnea de porc se taie cuburi mici. Toate se amestecă, se adaugă ouăle, usturoiul, sarea şi piperul şi se amestecă iarăşi.
Masa obţinută se împarte în 10-15 porţii. Fiecare porţie se înveleşte în prapur, formîndu-se cîte o pîrjoală, se rumeneşte în ulei şi se dă la cuptor pînă este gata.

Ingrediente:

  • 250 g ficat de vită,
  • 300 g inimă de vită,
  • 350 g plămîni de vită,
  • 400 g carne de porc de la piept,
  • 2 cepe,
  • 3 ouă,
  • 300 g prapur,
  • ½ pahar ulei,
  • 1-2 căţei de usturoi,
  • sare,
  • piper negru măcinat.
0
0
1
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?