Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

REŢETA ZILEI: Iahnie de fasole cu sos de roşii

7 dec. 2019,, 18:00   Societate
5095 0

Mod de preparare:

Fasolea se alege şi se spală în cîteva ape. Se pune la muiat în apă rece pentru cîteva ore (de la 3 până la 8). Apoi se pune la foc şi se fierbe până este gata. Ceapa se taie cubuleţe mici şi se rumeneşte. Roşiile se curăţă de pieliţă şi se dau prin răzătoare. Fasolea se amestecă cu ceapa prăjită, sosul de ro­şii se toarnă deasupra. Se adaugă sare, piper şi se înăbuşă. La urmă se adaugă verdeaţa şi usturoiul pisat. Fasolea nu trebuie să fie fiartă prea tare. Dacă s-a folosit ulei, fasolea se ser­veşte rece, iar dacă ceapa s-a prăjit cu slănină, atunci se serveşte fierbinte.

Ingrediente:

2 pahare de fasole albă,

2-3 cepe,


2 linguri de ulei (sau 100 g slănină),

2-3 roşii (sau 1 lingură de pastă),

3-4 căţei de usturoi,

sare,

piper negru măcinat,

1 lingură de verdeaţă tăiată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?