Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

REŢETA ZILEI: Ruladă cu brînză de vaci

15 noi. 2020,, 18:00   Societate
4392 0

Mod de preparare:

Prima variantă: Adăugaţi la brînză untul moale, usturoiul mărunţit. Amestecaţi, adăugați suc de lămîie şi bateţi pînă la formarea unei mase uniforme. Puneţi masa cu grosimea de circa 1-1 ½ cm pe pelicula alimentară în formă de dreptunghi. Presărați cu nucile măcinate, uscate în prealabil. Formaţi o ruladă şi răciţi-o. Înainte de a o servi tăiaţi-o felii.

Varianta a doua: Treceţi brînza de vaci prin sită, adăugaţi untul moale, nucile, usturoiul mărunţit, sarea, piperul. Amestecaţi cu mixerul, adăugaţi şi sucul de lămîie, continuaţi să amestecaţi pînă la formarea unei mase uniforme. Puneţi masa cu grosimea de circa 1-1 ½ cm pe pelicula alimentară în formă de dreptunghi. Presărați cu verdeaţă şi ardei roşu tocate mărunt. Formaţi o ruladă şi răciţi-o. Înainte de a o servi tăiaţi-o felii.

Recomandări:
E o gustare, ce poate fi servită la roşii şi castraveţi proaspeţi.


Ingrediente:

• 250 g de brînză de vaci,
• 100 г de unt,
• 2-3 linguri de nuci măcinate,
• 6-8 căţei de usturoi,
• ½ lămîie,
• sare,
• piper măcinat,
• 4 linguri de mărar tocat mărunt,
• ½ de ardei dulce (de dorit de culoare roşie).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?