Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

REŢETA ZILEI: Alivanca

17 mai. 2020,, 18:00   Societate
12144 2

Mod de preparare:

Făina de porumb se amestecă cu ouăle, se adaugă făina de grîu. Carnea se taie cuburi, se prăjeşte puţin. Brînza se taie cuburi de mărime medie. Tavă se unge cu ulei. Brînza şi carnea de porc prăjită se adaugă la amestecul de ou şi făină, se mai adaugă sare, piper negru măcinat. Totul se amestecă, se toarnă într-o tavă sau într-o formă pentru copt. Se dă la cuptor, încălzit, în prealabil, pînă la 180 de grade pentru 30 de minute.

Ingrediente:

1 pahar faina de porumb,


2 linguri făină de grîu,

10 ouă,

75 gr brînză de oi,

200 gr carne de porc (gîtul),

1 lingură de ulei,

sare,

piper negru măcinat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?