Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Colet din Spania cu surprize în formă de cocaină în sumă de un milion de lei

18 mai. 2022,, 09:39   Societate
2312 0

Oamenii legii au reținut un bărbat cu vîrsta de 24 ani, în timp ce transporta spre casă un colet primit din Spania, în care erau camuflate droguri.

Inițial, bărbatul declarase că transporta un televizor în interiorul coletului. Însă, urmare a verificărilor, oamenii legii au depistat în interiorul televizorului o cantitate de circa 300 grame de cocaină, care pe piața neagră ar valora aproape un milion de lei. Suplimentar, în cadrul perchezițiilor desfășurate la domiciliul persoanei, în municipiul Chișinău, au fost ridicate 1000 pachețele autosigilante pentru comercializarea drogurilor, un cîntar electronic la scara mică, două telefoane mobile folosite la comiterea infracțiunii, precum și marijuana (depistată inclusiv în ascunzișurile din Chișinău, în care a fost amplasată în scopul comercializării).

În fapt, bărbatul a fost reținut urmare a altei rețineri anunțate în data de 18 martie 2022. Atunci, forțele de ordine au reținut alți nouă membri ai grupului criminal organizat, în care bărbatul avea rol de curier și depozitar al drogurilor, în cadrul unui magazin cu activitate pe internet. În cadrul acelui episod, autoritatea de investigație anunțase o captură de droguri, de diferite tipuri, în sumă de 700.000 lei. Ulterior reținerii acestuia, procurorii PCCOCS au solicitat și obținut aplicarea arestului preventiv în privința bănuitului, pentru 30 de zile, timp în care acestuia îi vor fi garantate drepturile procedurale, inclusiv prezumția nevinovăției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?