COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Renato Usatii i-a dezamăgit pe bălțeni (VIDEO)

Locuitorii orașului Bălți sînt dezamăgiți de primarul lor.

Ei spun că Renato Usatii le-a promis multe lucruri înainte de alegeri, dar imediat ce, datorită voturilor lor, s-a așezat în fotoliul șefului municipalității, a uitat imediat de tot ce intenționa să facă, relatează Noi.md.


După cum s-a menționat în reportajul postului Primului în Moldova, zeci de locuitori ai străzii Heciului din orașul Bălți spun că l-au invitat în repetate rînduri pe Renato Usații să viziteze zona și să discute despre zeci de probleme cu care se confruntă, iar unele dintre acestea el a promis să le rezolve încă în timpul campaniei sale electorale. A trecut un an de la alegeri, dar nimic nu s-a schimbat.

Locuitorii cer, în special, repararea drumului. Chiar și în timpul unor ploi slabe strada lor se transformă într-o mlaștină impracticabilă, nu există trotuare, așa că, vrînd-nevrînd, cetățenii sînt nevoiți să meargă prin noroi. În această zonă nu a existat niciodată un sistem de canalizare și, prin urmare, nu a existat nici canalizarea pluvială . Așa că toată apa de pe stradă ajunge în curți.


De asemenea, pe stradă nu circulă transportul public. Locuitorii trebuie să parcurgă distanțe mari pentru a ajunge la stația de așteptare a transportului.
Localnicii spun că s-au bucurat de victoria lui Usatîi la alegerile primarului, au crezut că el este salvatorul lor, dar au ajuns să nu aibă nimic.

Oamenii disperați și-au dat seama că oficialii au nevoie de o invitație specială și nimeni nu va veni la ei așa, pur și simplu, de aceea au trimis o invitație la Primărie, dar nici o persoană responsabilă nu a venit la întîlnirea cu ei.

Locuitorii de pe strada Heciului spun că vor intra în greva foamei sau vor bloca drumurile în semn de protest. „Sîntem mulți. Vom face ceva pentru a ne face auziți în cele din urmă", menționează ei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load