COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primăria Bălți intenționează să cheltuie aproape 10 mii de euro. Află pentru ce

Primăria Bălți intenționează să cheltuie aproape 10 mii de euro. Află pentru ce

Primăria Bălți intenționează să cheltuie 180 de mii de lei (peste 9 mii de euro) pentru renovarea a trei toalete din sediul acesteia.

Asta a trezit nemulțumirea consilierilor locali și a bălțenilor, care susțin că suma este exagerat de mare, iar banii merită să fie cheltuiți pe alte necesități ale orașului.

Potrivit Nordnews.md, reprezentanții primăriei nu au prezentat până acum deviza de cheltuieli pentru lucrările de reparație. Mai mult, chiar dacă decizia a fost luată în 16 ianuarie, lucrul în toaletele de la etajul patru al Primăriei a început acum două săptămâni.


Responsabilii primăriei spun că renovare toaletei este necesară din cauza acoperișului spart, dar și a mucegaiului din blocul sanitar.

Cu toate acestea, viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, e de părere că suma de 180 de mii de lei pentru reabilitarea toaletelor poate fi insuficientă.

„Aceasta reprezintă reparația capitală a toaletei, atât a departamentului pentru femei cât și pentru cel al bărbaților. Vor fi schimbate toate țevile. Și să dea Dumnezeu ca noi să ne încadrăm în această sumă”, a declarat Nicolai Grigorișin, viceprimar de Bălți.

Nu este pentru prima dată când apar disensiuni cu privire la gestionarea banilor publici la Bălți. De exemplu, acum câțiva ani, autoritățile locale au alocat 8 milioane de lei din bugetul orașului pentru repararea unei băi publice din Bălți. Cu toate acestea, nici această sumă nu a fost suficientă, iar lucrările au fost sistate acum un an.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load