X 

Polițiștii de frontieră din DR NORD mai pregătiți în activitatea de control al trecerii frontierei

2 dec. 2022,, 13:15   Nordul Moldovei
2221 0

Timp de trei zile, polițiștii de frontieră din cadrul subdiviziunilor Direcției regionale NORD au fost instruiți în domeniul activității de control la trecerea frontierei de stat, precum și constatarea și examinarea contravențiilor.

În cadrul ședinței de instruire, formatorii au examinat procedurile ce vizează condițiile aplicate persoanelor și mijloacelor de transport la traversarea frontierei de stat, inclusiv în perioada Stării de Urgență, dar și asigurarea respectării regulilor specifice de regim și ordine publică în punctele de trecere a frontierei.

Suplimentar, polițiștii de frontieră au studiat bunele practici privind corectitudinea îndeplinirii actelor procesuale contravenționale, dar și cauzele care pot duce la nulitatea acestora.

Ședințe de instruiri în domeniile vizate vor fi desfășurate în toate subdiviziunile de frontieră, în vederea îmbunătățirii proceselor de gestionare a traficului frontalier, dar și excluderea deficiențelor în activitatea de bază a instituției - controlul și supravegherea frontierei de stat.


0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?