Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Percheziții de amploare la Lipcani

17 apr. 2019,, 15:30   Societate
3313 0

Polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord au percheziționat casele a trei moldoveni, care ar fi implicați în comerț ilegal, informează Noi.md.

În cadrul examinării materialelor au fost efectuate percheziții la patru adrese din orașul Lipcani, asupra unui mijloc de transport și a unei unități comerciale.

În rezultatul acțiunilor efectuate, au fost găsite și ridicate o cantitate de țigări în asortiment, pe pachetul cărora este aplicat un abțibild reprezentînd magazinele Duty Free, însă produsele de tutungerie erau propuse spre vînzare în piețile din orașele Lipcani și Briceni. Mai mult, acestea erau transportate clandestin, fiind aduse din Ucraina. Anterior, aceleași persoane au încercat să introducă bunuri de acest gen prin punctele de trecere a frontierei de nord, însă intențiile le-au fost dejucate de către polițiștii de frontieră.

Audiați, bărbații cu vîrstele cuprinse între 30 și 50 de ani, au oferit cîteva detalii privind metodele și activitățile pe care le desfășurau, recunoscîndu-și vina.

Inspectorii continuă cercetările pe cazul dat și urmează a fi examinate toate circumstanțele pentru stabilirea răspunderii contravenționale.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?