COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Patru lucrători medicali din Soroca, diagnosticați cu Coronavirus

Patru lucrători medicali din Soroca, diagnosticați cu Coronavirus

Printre cei 14 soroceni depistați cu Coronavirus, patru sînt lucrători medicali de la Substația Medicală Urgentă din Soroca.

Este vorba atît de medici cît și de felceri. Informația ne-a fost confirmată de surse interne din sistemul medical local. Totodată un echipaj din cele cinci ale ambulanței nu activează pe motiv că nu sînt suficienți oameni, scrie observatorul.md.

Alți medici și felceri sînt investigați pentru a se afla dacă au contractat Coronavirusul, iar un șofer de pe ambulanță este în carantină. „Un medic de la ambulanță a fost adus ieri la noi și l-am direcționat urgent la Chișinău, nici nu a intrat pe teritoriul spitalului” ne-a informat Valeriu Bordian, vice-director medical al Spitalului Raional Soroca.


În timp ce Conducătorii instituțiilor medicale din Soroca și autoritățile locale evită să vorbească la acest subiect, serviciul de presă al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească și al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale contactați de noi, nu au confirmat și nici infirmat, deocamdată, această informație.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load