Haos cu transportul public din Bălți: Oamenii întîrzie, poliția amendează șoferii

6 sep. 19:15   Nordul Moldovei
3642 0

Troleibuzele și microbuzele din Bălți devin adevărate curse cu obstacole la primele ore ale dimineții.

Atunci cînd toți se grăbesc la școală și la serviciu, transportul public este arhiplin. Poliția aplică amenzi șoferilor, în timp ce oamenii se plîng că nu au altă soluție să ajungă la timp la destinație.

„Mereu ajung toată murdară, călcată pe picioare și este foarte inconfortabil. Nu-mi place deloc să merg cu troleibuzul”, notează Noi.md cu referire la tvn.

De cealaltă parte, unii călători se arată deranjați de faptul că vehiculele supraîncărcate sînt trase pe dreapta de către polițiști. Șoferii de rute spun că nu-și pot lăsa pasagerii în stații, de aceea supraîncarcă unitățile de transport.

Între timp, angajații poliției documentează zilnic încălcările comise de către transportatori.


„În perioada 22 august – 10 septembrie, pe teritoriul țării, este desfășurată operațiunea „Autobuzul”, care are drept scop asigurarea traficului rutier la compartimentul transportului de călători de către autobuze și troleibuze, reducerii riscului producerii accidentelor rutiere, precum și a consecințelor acestora. Este verificat transportul public din municipiul Bălți, unde, în caz de depistare a încălcărilor, șoferul este amendat”, spune Igor Scutaru, ofițer principal al Direcției Patrulare Nord a INSP.

În municipiul Bălți, circulă 38 de troleibuze pe 8 trasee. În oraș, circulă mai multe microbuze și o linie de autobuz.

0
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?